LA CUINA DEL VI
APROPAMENT A LA CULTURA DEL VI I LA CUINA A LA MEDITERRÀNIA
IVA incluido
Descripción
La història i la gastronomia mediterrànies i la cultura del vi són els pilars de La cuina del vi, que Pere Sans, guanyador del Premi Gourmand (Millor llibre de receptes casolanes en català, 2008) amb Cuina catalana de veritat, recupera fruit de l?experiència i la voluntat de dur la tradició vinícola més enllà de l?àpat. El llibre compta amb un magnífic receptari regat amb els millors vins, que inclou delícies com les guatlles del vinyater, la sopa de verema, el pastís dels veremadors borgonyons, els cargols de vinya a la x ucladeta ...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2009
290 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788493751913
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas